ESH ry:n vuosikokous ja palkintojenjakotilaisuus 21.5.klo 17:00 Keimolan Kaiun majalla.

7.5.2019

ESH ry:n vuosikokous ja palkintojenjakotilaisuus 21.5.klo 17:00 Keimolan Kaiun majalla.

On taas aika hiihtopiirimme vuosikokoukselle. 

Mennyt talvi oli hiihtolajin kannalta alueellamme vähintäänkin hyvä. Vaikka luonnonlumi laskeutui paremminkin vasta tammikuussa, päästiin monissa hiihtopaikossa jo joulukuussa kohtuullisen pitkille laduille.

Hyvä lumitilanne mahdollisti Nuorten Intersport Sello Cupin täydellisen onnistumisen. Seurat hoitivat upeasti kaikki 7 osakilpailua. Osallistujia näissä hiihdoissa oli peräti 355 eri tyttöä ja poikaa. Tämä on n. 30% enemmän kuin viimekautena. Mainittakoon että tuonakin kautena hiihdettiin kaikki osakilpailut.

Tästä voi siis päätellä, että hiihtoharrastus on edelleen voimissaan nuorten keskuudessa, kun asiat tehdään seuroissa oikein. 

Hyvästä menestyksestä piirimme seurat saavat siis ottaa suuren kunnian. Edellisenä viikonloppuna Suomen hiihtoliiton seuraneuvottelupäivillä julkaistussa seuraluokittelussa seuramme sijoittuivat erinomaisesti; EHS 3. VHS 5. ja KeU 6. Kerava on tehnyt ison loikan sijalta 17. kärki kuusikkoon. Myös Pakilan Veto nousi sijalta 22. sijalle 13. Kaiken tämän lisäksi moni piirimme seura on nostanut profiiliaan merkittävästi. Kaikki tulokset ovat luettavissa hiihtoliiton sivuita: https://www.hiihtoliitto.fi/seuratoiminta2/seuraluokittel u/tulokset/

On siis aika palkita kauden menestyjät. Kokouksen jälkeisessä tilaisuudessa palkitsemme kauden parhaat hiihtäjät, vuoden hiihtoseuran, vuoden hiihtohenkilön/tapahtuman sekä Intersport Sello Cupin sarjojen 3-parasta. 

Muistutukseksi että palkintojenjakotilaisuuteen saapuu Intersport Sellon tunnettu suksihuoltaja Juha Vankka. Hän kertoo Teille viimeisimmät kuulumiset suksien kuvioinneista sekä voitelusta. Kannattaa ehdottomasti tulla paikalle, niin hiihtäjät kuin huoltajat. 

Kokouspaikkana on Keimolan Kaiun maja, Kirkantie 15, Vantaa

Vuosikokous alkaa klo 17:00, palkintojenjakotilaisuus klo 18:00

Kokousmateriaalit toimitamme hyvissä ajoin ennen kokousta.

 

Tervetuloa runsain joukoin.

terveisin,

Reijo Viholainen