Etelä-Suomen Hiihdon HAKUILMOITUS!

11.11.2021

Etelä-Suomen Hiihto kehittää toimintaansa ja pyrkii edesauttamaan piirin hiihtäjiä tavoitteellisen harrastuksensa parissa. Siksi etsimme dynaamiseen joukkoomme kahta maastohiihdon parissa viihtyvää henkilöä.

HAKUILMOITUS 1:
Etelä-Suomen Hiihto hakee uutta Hopeasompapäällikköä
.

Hopeasompapäällikkö edustaa hiihtopiiriä ja huolehtii piirin velvollisuuksista Hopeasomman valtakunnallisiin kilpailuihin liittyvissä valinnoissa, toimii hiihtopiirin edustajana joukkueenjohtajakokouksissa (tmv) sekä hiihtopiirin yhteisenä huoltajana ja tukihenkilönä lähtö- ja maalialueilla. Valinnassa eduksi luetaan vastuullisuus ja omatoimisuus, halu auttaa nuoria urheilijoita, omakohtainen kilpailija- tai huoltajakokemus, hiihtopiirin seuraväen tuntemus sekä mahdollisuus sitoutua tehtävään useammaksi vuodeksi. Matkustusvalmius Hopeasomman loppukilpailuihin on tärkeää. Tehtävästä ei makseta palkkiota, mutta kohtuulliset ja ennalta sovitut kulut korvataan. Halukkuus tehtävään pyydetään ilmoittamaan hiihtopiirin puheenjohtajalle 15.12.2021 mennessä (olli.lampinen20@gmail.com). Halukkuusilmoituksessa pyydetään samalla tekemään vapaamuotoinen esittely johtokunnalle.

 

HAKUILMOITUS 2:
Etelä-Suomen Hiihto hakee viestintävastaavaa.

Etelä-Suomen Hiihdon johtokunnan jäsenet osallistuvat viestintään omien vastuualueidensa mukaisesti, mutta viestinnän yhdenmukaisuutta ja aktiivisuutta kehittämään haetaan erillistä viestintävastaavaa. Kyseessä on uusi tehtävä. Valinnassa eduksi luetaan lajituntemuksen ohella vastuullisuus, omatoimisuus ja innovatiivisuus, viestintään liittyvä kokemus ja osaaminen sekä halu edistää viestinnällä hiihtopiirin tekemistä ja näkymistä eri viestintäkanavilla, johtokunnan määrittämien suuntaviivojen puitteissa. Tehtävä sopii esimerkiksi aktiiviselle nuorelle. Tehtävästä ei makseta palkkiota, mutta kohtuulliset ja ennalta sovitut kulut korvataan. Halukkuus tehtävään pyydetään ilmoittamaan hiihtopiirin puheenjohtajalle 15.12.2021 mennessä (olli.lampinen20@gmail.com). Halukkuusilmoituksessa pyydetään samalla tekemään vapaamuotoinen esittely johtokunnalle.